Fotografie

fotografie HardenbergFotografie bij JHdesign – verzekerd van goed beeld

Een foto kan van groot belang zijn om een indruk van uw bedrijf of product te krijgen. JHdesign verzorgt zowel portret-, product- en/of locatiefotografie, daarmee bent u verzekerd van een goede samenhang tussen vormgeving, tekst en beeld. Om een goede indruk te krijgen wat de mogelijkheden zijn, verwijzen wij u naar onze website huising.com 

Productfotografie

Voor productfotografie beschikken wij over een speciale fotostudio om uw producten met de beste belichting en kwaliteit te fotograferen. Uw foto zal er mooi en aantrekkelijk uitzien, waardoor uw klanten sneller tot kopen over zullen gaan. U kunt door ons producten van allerlei soorten en maten laten fotograferen, ideaal in combinatie met het door ons laten opbouwen van uw webshop.

Portretfotografie

Portretten kunt u bij JHdesign laten maken voor zakelijk en/of privégebruik.
Voor zakelijk gebruik kan het zijn omdat een bedrijf een professionele uitstraling wil voor zijn website, maar ook steeds meer mensen willen een professionele profielfoto op hun LinkedIn- of (zakelijke) Facebookpagina. Voor dit soort ‘Mini Shoots’ heeft JHdesign speciale tarieven, vraag er naar!
Voor meer info zie jhfotografie.nl 

 


U wilt uw website snel online? - Dat kan bij ons zelfs al binnen 24 uur!!